Wall mount iPad

Heeft u een winkel waarin u dure elektronische apparatuur verkoopt, zoals tablets? Dan is het belangrijk om te kunnen beschikken over veilige houders voor bijvoorbeeld uw Apple apparatuur. Met deze houders toont u de bezoeker uw assortiment, terwijl u verzekerd bent van een veilige omgeving. Bent u op zoek naar een wall mount iPad, dan bent u bij Gripzo aan het juiste adres! Gripzo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van beveiligingshouders voor tablets en smartphones. Ook voor uw wall mount iPad bent u dus bij ons aan het juiste adres. Lees nu snel verder over dit product en over de onderscheidende kenmerken van Gripzo beveiligingshouders.

Wat is een wall mount iPad?

Met behulp van een wall mount iPad kunt u een iPad waar dan ook bevestigen. Zo worden iPads vaak bevestigd aan de muur, vandaar ook de naam ‘wall mount’. Omdat er vele bezoekers naar uw producten kijken, heeft Gripzo gezorgd voor een goede beveiliging. De apparaten zijn vergrendeld en kunnen dus niet worden gestolen. Ontgrendeling om het product beter te (laten) bekijken, is binnen enkele seconden gepiept. Handig aan een wall mount iPad, is dat de iPad op ooghoogte kan worden gepresenteerd. Dat is goed voor de presentatie en geeft de bezoeker alle gelegenheid om het product rustig te bekijken.

De kwaliteit van Gripzo

De goede en snelle vergrendeling en ontgrendeling is al genoemd als pluspunt van de producten van Gripzo. Daarnaast zijn de beveiligingshouders gemaakt van gehard staal. Fijn voor de presentatie is ook dat er geen snoeren of elektronica nodig is om de beveiligingshouder te ontgrendelen. Ongeacht de toepassing ervan, biedt de wall mount iPad alle eigenschappen die u nodig heeft. Een goede beveiliging en vele toepassingsmogelijkheden in één beveiligingshouder: daarvoor zorgt Gripzo. Omdat de Gripzo wall mount iPad verstelbaar is, is deze geschikt voor iPads van verschillende formaten.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.