iPad stands

IPad stands zijn handige hulpmiddelen om tablets op een veilige, beschermde manier op een tafel of tegen een muur te bevestigen. Dit geeft een stijlvolle look in een winkel, maar kan daarnaast ook uiterst functioneel zijn voor het tonen van informatie in bijvoorbeeld musea of bij bezienswaardigheden. Gripzo is ontwikkelaar van de zeer innovatieve Tablet Grip: een mechanische iPad beschermhouder die wereldwijd een succes is. Wilt u weten hoe onze Tablet Grip zich onderscheidt van andere stands? Lees het hieronder!

De Gripzo Tablet Grip vs. andere iPad stands

De primaire functie van iPad stands is natuurlijk het bieden van een presentatiemogelijkheid van de tablet. De Ipad stands zorgen ervoor dat diefstal onmogelijk is. De Gripzo Tablet Grip is uitgerust met klemmen van gehard staal, die diefstal onmogelijk maken. Deze klemmen hebben tevens een beschermde binnenkant waardoor ze geen beschadigingen achterlaten op het toestel.

Andere voordelen van de Gripzo Tablet Grip

De Gripzo Tablet Grip onderscheidt zich ten opzichte van andere iPad stands ook door het gepatenteerde sluit- en verstelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de tablet snel is te ontgrendelen. Verder is ons systeem te gebruiken voor alle soorten tablets van 7 tot en met 13 inch. De houder is geschikt voor zowel tafel- als wandmontage en heeft een instelbare kijkhoek in vier standen. De Gripzo Tablet Grip is verkrijgbaar in zowel wit als zwart.

Vrijblijvend contact

Uiteraard vertellen wij u met veel genoegen meer over wat de Gripzo Tablet Grip onderscheidt van andere soorten iPad stands. Neem hiervoor vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we wat onze oplossing voor u kan betekenen. We horen graag van u!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.