Kiosk stand

Maakt u gebruik van een digitale kiosk stand? Bijvoorbeeld op een beurs of in de winkel? Een kiosk stand wordt gebruikt om informatie – al dan niet commercieel – over te dragen aan de bezoekers of klanten. Tegenwoordig worden veel kiosk stands voorzien van een tablet. Handig, want iedereen kan met een tablet uit de voeten en er kunnen speciale applicaties worden ontwikkeld voor een optimale presentatie. Aan de andere kant heeft het voor de eigenaar ook een nadeel, want diefstal is iets waarmee rekening moet worden gehouden. Een goede beveiliging van uw kiosk stand is dus belangrijk. Bij Gripzo, de specialist op het gebied van beveiligingshouders, komen presentatie en beveiliging samen.

Het gebruik van een kiosk stand

Een kiosk stand kent veel verschillende toepassingen. Zo ziet u vaak informatiezuilen op een beursstand of in een winkel. Daar kunt u dan meer informatie vinden over bijvoorbeeld de omgeving, het product, de dienst of de winkel. In telecomwinkels worden kiosk stands gebruikt om producten, waaronder smartphones en tablets, te presenteren. Ook in de hospitality worden kiosk stands met een tablet steeds vaker gebruikt. Nadeel van deze stands die zijn uitgerust met tablets, is dat ze gevoelig zijn voor diefstal. Om dat te voorkomen, kiest u voor een goede beveiligingshouder van Gripzo.

Beveiligingshouder voor in uw kiosk stand

Als u op zoek bent naar een goede beveiligingshouder voor in uw kiosk stand, dan bent u bij Gripzo aan het juiste adres. De stevige houders zijn gemaakt van gehard staal en beschikken over grepen die voorzien zijn van een beschermde binnenzijde. Zo raakt de tablet niet beschadigd. Door de vergrendeling kan diefstal worden voorkomen. Met dit product is uw kiosk stand voorzien van optimale bescherming tegen diefstal. Handig is ook dat de houders bruikbaar zijn bij tablets die verschillend zijn qua formaat. Van 7 inch tot 10 inch: Gripzo heeft voor elke kiosk stand de passende oplossing!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.